Marie-Fleur zal onze Equifans verslaggever zijn voor de JEM in Tryon !

Na de lancering van de kandidatuur duurde het een aantal maanden om de zeldzame parel te vinden die Equifans zal vertegenwoordigen in Tryon om u de uitzonderlijke momenten te laten beleven en u te laten ontdekken wat er achter de schermen verborgen is , wij stellen u graag Marie-Fleur Van Laere voor!

Marie-Fleur heeft begin juli haar 23ste verjaardag gevierd en wat een mooi geschenk voor haar om naar Tryon te gaan om de vele en mooie resultaten (daar gaan we vanuit!) van onze atleten te volgen!

Laten we kort kennismaking maken…

Als studente dierengeneeskunde, kent Marie-Fleur de paardenwereld sinds jongs af aan, met dank aan haar ouders. Omdat ze Vlaamse ouders heeft, maar in Wallonië in Tourinnes-Saint-Lambert woont, voelt ze zich op en top Belgisch. De liefde voor de sport is ook een familieverhaal. Haar broer is zeer actief in het Belgisch voetbal, reist veel in dit verband en is fervent supporter van onze Rode Duivels! Het lijkt dus normaal dat Marie-Fleur hetzelfde doet voor de paardensport die evenveel media-aandacht verdient! De Wereldspelen in de Verenigde Staten is een buitengewoon avontuur waar ze zal naar toeleven, omdat het haar eerste keer aan de andere kant van de Atlantische Oceaan zal zijn.

Op het niveau van de paardensport beoefent de jonge reporter sinds haar vijftiende het mennen op hoog niveau en kent ze de internationale paardenwereld door haar deelname aan CAI’s. Hoewel ze competitie rijdt, beoefent ze ook andere hippische activiteiten in haar vrije tijd. Het is duidelijk dat alle disciplines haar interesseren.

Haar enthousiast en gemotiveerd karakter is niet onopgemerkt gebleven door onze Belgische delegatie. Haar perfecte tweetaligheid in het Frans en Nederlands en haar zeer goede kennis van het Engels zijn belangrijke troeven om de atleten, de teamleiders en de omgeving te ontmoeten van al deze topsporters. Ze zal ervoor zorgen dat u live foto’s, video’s en artikelen van de WEG in Tryon ziet, alsof je er zelf bij bent!

We speelden een klein spelletje met Marie-Fleur… Heeft u dezelfde smaak als haar?

  • Bier of wijn => Wijn
  • Chocolade of confituur => Chocolade
  • Vlees of vis => Vlees
  • Hond of kat => Kat
  • Bergen of strand => de twee, zolang het te paard is!
  • Wereldbeker voetbal in Rusland of wereldruiterspelen in Tryon => TRYON natuurlijk!

In 3 woorden beschrijft ze zich als enthousiast, gepassioneerd en nieuwgierig!

Wij wensen Marie-Fleur veel succes en zien haar in Tryon aan het begin van de grote reis begin september!